پرش لینک ها

سوالات زیر توسط مدیران ارشد فروش گروه سرپرستی شمال کشور پاسخ داده شده است:

 

سوال ۱:آیا برای تهیه بیمه زندگی ،متقاضی بایستی حتما شاغل باشد؟
پاسخ: خیر . حتی نوزادان یک روزه نیز می توانند در این طرح ثبت نام کنند.همین طور خانم های خانه دار . بیمه شده می تواند محصل یا دانشجو نیز باشد .
 
 سوال ۲: برای ثبت نام در این طرح ،حداقل حق بیمه چقدر است؟
پاسخ: حق بیمه در طرح بازنشستگی بیمه زندگی کاملا اختیاری بوده و هرکسی میتواند باتوجه به وضعیت مالی خودش آن را به شرکت بیمه سامان پیشنهاد کند،اما کمترین مبلغ نبایستی حداقل کمتر از ۳۰۰ هزارتومان در سال بوده باشد . یعنی یک چیزی حدودا ۲۵ هزار تومان درماه!!
 
سوال ۳ : تفاوت شرکت های بیمه ی خصوصی با شرکتهای بیمه دولتی چیست؟
پاسخ: از نظر اعتبار تفاوتی با هم ندارند زیرا همه زیر نظر بیمه مرکزی شکل گرفته و فعالیت می کنند تنها تفاوت این است که سهام بیمه دولتی را (آسیا،البرز،دی،ایران) دولت در اختیار دارد و سود شرکت را دولت دریافت می کند اما بیمه های خصوصی چون سهامی عام هستند و سهامشان را مردم دارند مردم سود شرکت را دریافت می کنند.
تمام شرکت های بیمه ای اعم از خصوصی یا دولتی با مجوز بیمه مرکزی تاسیس می شوند و تحت نظارت و ضمانت بیمه مرکزی دولت جمهوری اسلامی ایران هستند.در ضمن بقیه شرکت ها هم در شرف خصوصی  شدن هستند.
سوال ۴ : می توان حق بیمه را یکجا داد و از همین امروز سود یا حقوق بگیر شد ؟
پاسخ: در بیمه های زندگی دو فاکتور وجود دارد :
  1. زمان
  2. پول
 در صورت پرداخت پول به صورت یکجا حداقل۱۰ سال بعد می توان حقوق بگیر شد.اصولا قراردادهای بازنشستگی ۲۵ تا ۳۰ سال هستند ،اما در بیمه سامان این امکان وجود دارد از سال دهم فرد حقوق بگیر شود.
نکته:اگر شخص می خواهد که پول کم پس انداز کند باید زمان را طولانی تر کند و اگر بخواهد که زمان کوتاهتر باشد باید پول بیشتری را پس انداز کند.
سوال ۳: آیا میتوان سابقه ی تامین اجتماعی را به بیمه زندگی سامان منتقل کرد؟
پاسخ: تامین اجتماعی سازمانی جدا می باشد و سوابق بیمه ای آن قسمت را نمی توان منتقل کرد،
اما می شود برای اینکه از دو جا حقوق دریافت شود یک بیمه نامه ی زندگی تهیه کرد و حقوق دوران باز نشستگی را افزایش داد .
اصول بیمه تامین اجتماعی برآورده کننده حداقل سطح رفاه می باشد و این بیمه نمی تواند رفاه کامل را در برداشته باشد.
بیمه زندگی یک مکمل بسیار خوب برای تامین اجتماعی است تکمیل کننده پوششهای بیمه ای و چندین برابر کننده حقوق بازنشستگی برای افراد برای ارتقا سطح رفاه.
سوال ۴:آیا سود هایی که شرکت بیمه پرداخت میکند از نظر شرعی مشکلی ندارد؟
پاسخ: خیر.در تحریرالوسیله امام عنوان شده است عقد بیمه از عقود شرعی می باشد اگر سود مرکب به مانند بانکها که یک نظام هستند و فعالیت مشخص اقتصادی انجام نمیشود باشد از نظر شرعی مشکل دارند اما در مورد بیمه این گونه نیست چون بیمه یک صنعت می باشد و نه نظام .
وقتی از طریق بیمه داخل صندوق سرمایه گذاری می شود این پول در صنعت سرمایه گذاری میشود و هر چقدر که سود عاید شرکت بیمه بشود باید طبق قانون ۸۵ در صد از سود ها را به بیمه گذاران پرداخت کند که هر ساله این سود تغییر می کند بعنوان مثال سال ۸۹ در صندوق پرریسک ۲۵% سال ۸۸ ۲۰٫۵% سال ۸۷ ۲۲% سال ۸۶ ۲۱% و…
یعنی در سود و زیان شخص بیمه گذار شریک می باشد و سود مشارکت از نظرشرعی عقد مضاربه محسوب میشود هیچ مشکلی ندارد.
سوال ۵:آیا همه ی شرکت های بیمه محصول بیمه زندگی را دارند؟
پاسخ: بله ،تمام شرکت های بیمه ای این محصول را دارند
اما به علت گستردگی و پیچیدگی محصولات بیمه معمولا شرکت های بیمه ای سعی می کنند در گروه خاصی از محصولات بیمه ای فعالیت تخصصی داشته باشند به طبع با کیفیت بهتری هم عرضه می کنند.
شرکت بیمه سامان از معدود شرکت های بیمه در ایران است که به صورت تخصصی در گروه بیمه های زندگی و عمر فعالیت می کند و اولین شرکت در ایران است که مجوز عرضه این محصول را دارد.
 
سوال ۶: چه تضمینی برای پرداخت تعهدات شرکت بیمه هست؟
پاسخ: تمام شرکت های بیمه با مجوز بیمه مرکزی تاسیس می شوند و ضامن اجرای همه بیمه مرکزی (همان دولت ) است.دقیقا همان ضمانت اجرای که برای بیمه ماشین است برای همه محصولات بیمه ای هم هست،و دقیقا در نگاه مشتر مداری شرکت ها سهی در بهتر پرداخت کردن تعهدات دارند تا رضایت مشتریان و در نتیجه مشتری بیشتری جذب کنند.

 

آشنایی ده دقیقه ای با بیمه زندگی

من هم اکنون بیمه زندگی می خواهم/خرید و مشاوره رایگان

×

پشتیبانی سایت

× پشتیبانی